Behandeling van

Yarrah Biologisch kattenvoer

Yarrah-Cats Chicken Nettle Tomato in Sauce 12x405g

Yarrah-Cats Chicken Nettle  Tomato in Sauce 12x405g

Yarrah-Cats Chicken Nettle Tomato in Sauce 12x405g

Yarrah’s Adult Cat food Chunks Chicken with Nettle & Tomato in Sauce is een 100% Biologische brok in saus voor de volwassen kat. Voor uw volwassen kat heeft Yarrah brokjes van kip met brandnetel en tomaat, in saus. Deze brokjes zijn op basis van 100% biologische producten en zijn erg smaakvol en gezond voor uw kat. De brandnetel is een kruid dat onder andere een positieve werking op de darmen heeft. Het werkt bloedzuiverend, licht vochtafdrijvend en helpt tegen gewrichtspijn en andere reumatische klachten. De tomaten zitten vol vitaminen en mineralen. De brok in saus wordt geleverd in een blikken van 405 gram. Samenstelling: .

23.95 Euro

Naar de shop…

Yarrah-Cat Chicken Beef Nettle Tomato in Sauce 12x405g

Yarrah-Cat Chicken Beef Nettle  Tomato in Sauce 12x405g

Yarrah-Cat Chicken Beef Nettle Tomato in Sauce 12x405g

Yarrah’s Adult Cat food Chunks Chicken & Beef with Nettle & Tomato in Sauce is een 100% Biologische brok in saus voor de volwassen kat. Voor de volwassen kat heeft Yarrah brokjes van kip en rund met brandnetel en tomaat in saus. De brokjes in saus van Yarrah zijn gemaakt op basis van biologische ingredienten, waardoor de katten de brokjes zeer smakelijk vinden. Naast kip en rund bevatten de brokjes ook brandnetel en tomaat. De brandnetel is een kruid dat een positieve werking op de darmen kan hebben. Daarnaast werkt het bloedzuiverend, vochtafdrijvend en kan helpen tegen gewrichtspijn en andere reumatische klachten. De toevoeging van tomaat zorgt voor extra vitaminen en mineralen. Kortom, een gezonde keuze voor uw kat. De brokjes in saus worden geleverd in blikken van 405 gram. Samenstelling: .

23.95 Euro

Naar de shop…

Yarrah-Adult Cat Chunks Beef Parsley Thyme 16x100g

Yarrah-Adult Cat Chunks Beef Parsley  Thyme 16x100g

Yarrah-Adult Cat Chunks Beef Parsley Thyme 16x100g

Yarrah’s Adult Cat food Chunks Beef with Parsley & Thyme is een 100% Biologische en glutenvrije brok in saus, voor de volwassen kat. Voor volwassen katten heeft Yarrah de brokjes met rund, peterselie en tijm. Deze stukjes vlees in saus zijn op basis van 100% biologische, glutenvrije ingredienten en erg smakelijk voor uw kat. Peterselie helpt bij het voorkomen van galstenen, nierproblemen, reumatiek, bevordering van de spijsvertering en versterkt haren, nagels en huid. Tijm helpt bij ontstekingen, darmproblemen, artrose en verbetering van huidproblemen. De brokjes in saus worden geleverd in een aluminium bakjes van 100 gram. Samenstelling: .

13.25 Euro

Naar de shop…

Yarrah- Cat Chunks ChickenTurkey Aloe Vera 16x100g

Yarrah- Cat Chunks ChickenTurkey Aloe Vera 16x100g

Yarrah- Cat Chunks ChickenTurkey Aloe Vera 16x100g

Yarrah’s Adult Cat food Chunks Chicken & Turkey is een 100% Biologische, glutenvrije brok in saus voor de volwassen kat. Voor de volwassen kat heeft Yarrah de brokjes kip kalkoen in saus met aloe vera. Deze stukjes vlees in saus zijn op basis van 100% biologische en glutenvrije ingredienten, een heerlijke en gezonde maaltijd voor uw kat. Het plantaardige product aloe vera draagt bij aan een optimale gezondheid. De hoge concentratie vitamine, anti-oxidanten, enzymen en mineralen draagt bij aan een sterk afweersysteem van uw kat. De brokjes in saus worden geleverd in een aluminium bakjes van 100 gram. Samenstelling: .

13.25 Euro

Naar de shop…

Yarrah-Cat Pate Beef met Cichory 16x100g

Yarrah-Cat Pate Beef met Cichory 16x100g

Yarrah-Cat Pate Beef met Cichory 16x100g

Yarrah’s Adult Cat food – Pate Beef with Chichory is een 100% biologische en glutenvrije pate voor de volwassen kat. Voor de volwassen kat heeft Yarrah de smakelijke pate rund met cichory. Cichory, ook wel chichorei genoemd is een plantaardig product. Chichorei is een bron van voedingsvezels, zorgt voor een goede vertering en een goede afbraak van vet. Tevens bevat chichorei de balansstof inuline. Inuline zorgt als probioticum voor een gezonde darmflora, wat de groei van ‘goede’ bacterien in de darm aanmaakt. De pate wordt geleverd in aluminium bakjes van 100 gram. Samenstelling: Mineralen. .

13.25 Euro

Naar de shop…