Behandeling van

Vogels

Harrison’s Avian Enzyme

Harrison's Avian Enzyme

Harrison’s Avian Enzyme

Harrison’s Bird Foods wordt onder andere aanbevolen bij de behandeling en het voorkomen van verschillende ziektes en aandoeningen bij vogels als gevolg van de verkeerde voeding. Van Harrison’s Bird Foods kunnen vogels niet selectief gaan eten. Met elke hap krijgt uw vogel dus het beste voer binnen.

11.75 Euro

Naar de shop…

Sensipharm Herbal Power Mix 1 kg

Sensipharm Herbal Power Mix 1 kg

Sensipharm Herbal Power Mix 1 kg

Het is een speciaal geselecteerd mengsel van kruiden, knoflook en zeewier en het bevat alle essentiele vitaminen, mineralen en sporenelementen. De kruiden Panax Ginseng, Gingko Biloba en Echinacea Purpurea zijn uitvoerig onderzocht en zijn inmiddels bekend om hun prestatie- en weerstandsondersteunende werking. De gebruikers van Sensipharm Herbal Power Mix ondersteunen de voedselopname en bloedsomloop. Hierdoor is het bewegingapparaat gezond en krachtig en de conditie en uithoudingsvermogen optimaal.

31.75 Euro

Naar de shop…

Sensipharm Echina Immunebooster

Sensipharm Echina Immunebooster

Sensipharm Echina Immunebooster

Echinacea staat bekend om zijn natuurlijke bescherming, weerstandverhogende werking en voor een optimaal uithoudingsvermogen. Echina Immunebooster bevat tincturen van de rode zonnehoed, Echinacea Purpurea, en de Chinese wortel, Astragalus Membranaceus. Ook dagelijks preventief te gebruiken voor een optimale gezondheid .

17.25 Euro

Naar de shop…

Cisaral Drops 30 ml.

Cisaral Drops 30 ml.

Cisaral Drops 30 ml.

Deze effecten berusten in hoofdzaak op een bevordering van de afgifte van acetylcholine uit de cholinerge neuronen in de plexus myentericus en beïnvloed daardoor alleen de gladde spierlaag van het maag-darmkanaal. Dit is de reden dat de productie van maagzuur- en darmsappen niet beïnvloed worden. Door de stimulering van de lediging van het maag-darmkanaal kunnen er darmkrampen en diarree ontstaan, indien dit langdurig aanhoudt contact opnemen met uw dierenarts.

15.95 Euro

Naar de shop…

Ecocure 250 ml.

Ecocure 250 ml.

Ecocure 250 ml.

Het is speciaal aangewezen bij adeno-coli uitbraken (jonge duiven diarree). Ecocure bevat naast een aantal natuurlijke organische zuren, de geconcentreerde olie van de plant Origanum hyrti. Door het aanzuren van drinkwater wordt de ontwikkeling van schadelijke micro-organismen verhinderd. Opname van Ecocure bevordert een normale maag- en darmzuurtegraad. De zuurtegraad in de darm wordt optimaal voor de nuttige darmbacterien en is duidelijk minder gunstig voor de ontwikkeling van ziekteverwekkende kiemen. Ecocure is vooral nuttig in periodes van adeno-coli uitbraken bij jonge duiven. De geconcentreerde olie van Origanum hyrti bevat fenolen die een stabiliserende en beschermende werking hebben ter hoogte van de darm.

14.75 Euro

Naar de shop…