Behandeling van

Vloeistof

Exo Terra Calcium – 120 ml

Exo Terra Calcium - 120 ml

Exo Terra Calcium – 120 ml

Exo Terra Calcium is een vloeibaar calcium-magnesium supplement voor je reptiel of amfibie. Deze stoffen spelen een belangrijke rol in veel lichaamsfuncties. Zo helpt calcium bij de opbouw en ondersteuning van de botten. Magnesium ondersteunt de spieren, zenuwen en hormoonproductie.

7.95 Euro

Naar de shop…

Nutrilabs Pulmomag – 1 Liter

Nutrilabs Pulmomag - 1 Liter

Nutrilabs Pulmomag – 1 Liter

Nutrilabs Pulmomag is een mengsel van traditionele kruiden ter ondersteuning van de longen en luchtwegen van jouw paard. Anijs, knoflook en tijm dragen bij aan een gezonde ademhalingsfunctie. Wanneer jouw paard last heeft van zijn luchtwegen, kan dat spanning veroorzaken; wat vaak resulteert in magnesiumkort. Pulmomag bevat daarom ook magnesium.

37.95 Euro

Naar de shop…

Hilton Herbs Freeway Plus – 500 ml

Hilton Herbs Freeway Plus - 500 ml

Hilton Herbs Freeway Plus – 500 ml

Hilton Herbs Freeway Plus is een supplement speciaal voor sportpaarden en -pony”s. Dit supplement is ontwikkeld om de gezonde luchtwegen van sportpaarden te ondersteunen. Zo kan dit product ingezet worden voor trainingen, wedstrijden, transport en stalgang. Daarnaast helpt dit supplement de weerstand te behouden tegen seizoensgebonden allergieën.

44.95 Euro

Naar de shop…

Iverdrop – 10 ml

Iverdrop - 10 ml

Iverdrop – 10 ml

Iverdrop is een oplossing voor kooi- en siervogels, parkieten en duiven. Het bestrijdt mijten, parkietenschurft en kalkpoten. Daarnaast kan het gebruikt worden tegen bloedluis, schachtluis en veerluis.

12.25 Euro

Naar de shop…