Behandeling van

Spray

lief! Deodorantspray – 250 ml

lief! Deodorantspray - 250 ml

lief! Deodorantspray – 250 ml

lief! Deodorantspray is een handige spray die vieze geurtjes neutraliseert bij je hond. Daarnaast beschikt deze deodorantspray over een heerlijk geurende parfum, die jouw hond heel lekker laat ruiken. Doordat deze spray, door de pH-formule, neutraal van karakter is, is deze tevens geschikt voor honden met een gevoelige huid.

5.95 Euro

Naar de shop…

Ticks-Off Tekenspray – 946 ml

Ticks-Off Tekenspray - 946 ml

Ticks-Off Tekenspray – 946 ml

Ticks-Off Tekenspray is een conditioner die volledig vrij is van pesticiden en op een natuurlijke manier werkzaam is tegen teken. Ticks-Off is gelijk effectief tegen teken en zorgt ervoor dat teken geen grip op de vacht krijgen. Zo voorkom je dat teken zich vastzetten in jouw dier en ziektes kunnen overbrengen.

32.25 Euro

Naar de shop…

Trixie Car Cooler

Trixie Car Cooler

Trixie Car Cooler

Trixie Car Cooler is een handige car cooler voor in de warme zomer- en lentemaanden. Dit apparaat zorgt ervoor dat de achterklep op een kiertje komt te staan, waardoor er een frisse wind door de auto gaat. Hierdoor krijgt jouw huisdier lekker veel frisse lucht binnen.

12.50 Euro

Naar de shop…

BioPet MiteSpray – 500 ml

BioPet MiteSpray - 500 ml

BioPet MiteSpray – 500 ml

Met de BioPet MiteSpray van BSI bestrijd en voorkom je bloedluizen, vedermijten en vlooien in kooien, duiventil of een kippenhok. Dit natuurlijke verdelgingsmiddel is op basis van dimethicone. De spray bevat geen insecticide en is goed curatief of preventief te gebruiken na het reinigen van de kooien.

12.95 Euro

Naar de shop…