Behandeling van

Spieren – Botten – Pezen

Phytonics Tendon Comp 50 ml.

Phytonics Tendon Comp 50 ml.

Phytonics Tendon Comp 50 ml.

Het aanvullend diervoeder heeft een positieve invloed op de bloedcirculatie en stimuleert daardoor de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. Geschikt voor kat, hond, pony en paard. U kunt product geven met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water.

24.95 Euro

Naar de shop…

Phytonics Muscle Support 250 gr.

Phytonics Muscle Support 250 gr.

Phytonics Muscle Support 250 gr.

Geschikt voor: Kat, Hond. De Muscle Support voor paard vindt u hier. Indicatie(s): – Voor toename spierkracht en spiermassa. – Ter verbetering van de spierstofwisseling. – Indien een beter uithoudingsvermogen gewenst is. – Na zware lichamelijke inspanningen. – Ter ondersteuning bij zwakke spieren en gewrichten. Eigenschappen: Indien er veel spierarbeid geleverd moet worden zullen de spieren meer ATP nodig hebben als energieleveraar waardoor minder snel vermoeidheidsverschijnselen optreden. Deze ATP wordt door creatine geleverd. Indien de ATP door de spier gebruikt wordt, wordt deze gesplitst in ADP, P (fosfaat) en energie. Om deze ADP + P later weer terug te zetten naar ATP (waaruit weer energie vrijgemaakt kan worden), zijn er energiesystemen in het lichaam nodig die hiervoor kunnen zorgen. Dit zijn de fosfaatpoel, het melkzuursysteem en het zuurstofsysteem.

52.75 Euro

Naar de shop…

Phytonics Tendon 50 ml.

Phytonics Tendon 50 ml.

Phytonics Tendon 50 ml.

Ter ondersteuning van banden en pezen en ligamenten. Geschikt voor: Hond, Kat, Paard, Pony Samenstelling: Extract van Angelica archangelica, Boswellia serrata, Calamus aromaticus, Carduus marianus, Centaurium erythraea, Chelidonium majus, Cynara scolymus, Equisetum arvense, Harpagophytum procumbens, Lycopodium clavatum, Ruta graveolens, Taraxacum officinale, Uncaria tomentosa en een verdunning van Rhus toxicodendron. Montmorilloniet, Himalaya zout. Alcohol 35%. In de Chinese geneeskunde staat het goed functioneren van pezen in nauw verband met de lever. Het begrip pezen omvat hier meer dan in de Westerse geneeskunde het geval is, omdat de banden en tot op zekere hoogte de spieren, onder dit begrip vallen. Wanneer er onvoldoende bloed in de lever is, zodat de pezen niet voldoende worden gevoed, kunnen er symptomen als moeilijkheden bij buigen of strekken ontstaan.

27.75 Euro

Naar de shop…