Behandeling van

Forza10 Kat

Forza10 Hypoallergenic Active 7×150 gr.

Forza10 Hypoallergenic Active 7x150 gr.

Forza10 Hypoallergenic Active 7×150 gr.

Forza10 Hypoallergenic Active heeft als doel voedselintoleranties te verminderen en daardoor huid- en haarproblemen aan te pakken. Huidproblemen, zoals jeuk, roos, dermatitis, dof haar, seborroe en pyodermie, gaan vaak gepaard met een vieze geur van de huid. Het zijn veel voorkomende problemen bij katten en vaak ligt de oplossing in het geven van een hypoallergeen voer. De Forza10 Hypoallergenic is samengesteld uit nutritionele elementen die de spijsvertering bevorderen en is hypoallergeen met een ondersteunend effect door het gebruik van plantenextracten. Kostbare toevoegingen zoals Aloe Vera, Grote Klis, Malva en Zwarte Bes helpen om het fysiologisch afweermechanisme van het dermatologisch systeem te verbeteren en waarvan de eigenschappen goed bekend zijn in de traditionele geneeskunde en fytotherapie.

13.50 Euro

Naar de shop…

Forza10 Weight Control Active Kat – 7×150 gr.

Forza10 Weight Control Active Kat - 7x150 gr.

Forza10 Weight Control Active Kat – 7×150 gr.

Forza10 Weight Control Active voor de kat voldoet aan verschillende voedingsdoelstellingen en helpt het glucose aanbod (diabetes mellitus) te controleren, dankzij de verminderde afgifte van de hoeveelheid snelle koolhydraten. Forza10 Weight Control Active ondersteunt bij problemen die verband houden met de vet- en koolhydraatstofwisseling. Deze problemen worden vaak veroorzaakt door overgewicht en komen voor tijdens het verouderingsproces. Het kan ook leiden tot een metabole onbalans, wat betrekking kan hebben op organen zoals de alvleesklier en de lever.

13.50 Euro

Naar de shop…

Forza10 Oral Active kat – 7×150 gr.

Forza10 Oral Active kat - 7x150 gr.

Forza10 Oral Active kat – 7×150 gr.

Forza10 Oral Active voor de kat heeft als doel vermindering van voedselintoleranties die de mondholte en de bovenste luchtwegen aantasten. Oral Active is hypoallergeen en samengesteld uit nutritionele elementen die de spijsvertering bevorderen. Het product heeft een ondersteunend effect door het gebruik van planten extracten zoals Zwarte Bes, Salie,Tijm, lysozym, Propolis, Bioflavonoiden en vitamine C. Deze ondersteunen het afweermechanisme van de mondholte en de bovenste luchtwegen en waarvan de eigenschappen goed bekend zijn in de traditionele geneeskunde en fytotherapie. Indicaties: – Dieet ter vermindering van intoleranties voor bepaalde ingredienten en/of voedingsstoffen – Helpt slechte adem, tandplak en tandsteen te bestrijden. – Ontstekingen van het tandvlees, mondslijmvlies, de maag, de luchtpijp (tracheïtis) en de bovenste luchtwegen – Nuttig tijdens het herstel na een chirurgische ingreep in de mond.

13.50 Euro

Naar de shop…

Forza10 Intestinal Active kat 7×150 gr.

Forza10 Intestinal Active kat 7x150 gr.

Forza10 Intestinal Active kat 7×150 gr.

Forza10 Intestinal Active heeft als doel vermindering van voedselintoleranties welke maag- en darmaandoeningen veroorzaken. Maag- en darmaandoeningen, met name braken, winderigheid, verminderde weerstand, diarree of verstoppingen, zijn veel voorkomende problemen. Intestinal Active is hypoallergeen met een ondersteunend effect door het gebruik van plantenextracten. De natuurlijke toevoegingen zoals melkenzymen, Oregano, Kastanje, natuurlijke WBC heteropolysacchariden, probiotica, elektrolyten en Rozenbottel helpen om de fysiologische afweermechanisme van maag- en darmkanaal te verbeteren.

13.50 Euro

Naar de shop…

Forza10 Urinary High Dissolution 7×150 gr.

Forza10 Urinary High Dissolution 7x150 gr.

Forza10 Urinary High Dissolution 7×150 gr.

Forza10 Urinary High Dissolution (Kipsmaak) is geschikt voor het oplossen van struvietstenen en vermindering van gerelateerde terugkomende aandoeningen. Tevens geschikt tijdens therapie bij aandoeningen aan de lagere urinewegen (FLUTD) bij katten en voor vermindering van intoleranties voor bepaalde ingredienten en/of voedingsstoffen. Sanypet Urinary Tuna wordt niet vervangen, de smaak tonijn verdwijnt in de lijn van Forza10. De gewone Urinary heeft een zalmsmaak en de Urinary High Dissolution heeft een kipsmaak. Alle veterinaire producten van Forza10 zijn gebaseerd op eiwit welke niet afkomstig is uit de intensieve veehouderij / viskwekerij.

13.50 Euro

Naar de shop…

Forza10 Urinary Active 7×150 gr.

Forza10 Urinary Active 7x150 gr.

Forza10 Urinary Active 7×150 gr.

Forza10 Urinary (zalmsmaak) is voor aandoeningen bij katten aan de lagere urinewegen en ter vermindering van gerelateerde terugkomende kwalen. De speciale dubbele formule is ook geschikt voor vermindering van intoleranties voor bepaalde ingredienten en/of voedingsstoffen. Forza10 Urinary is hypoallergeen met een ondersteunend effect door het gebruik van plantenextracten. De natuurlijke toevoegingen zoals havikskruid, brandnetel, lespedeza, veenbes en paardenbloem helpen de urineweg te ondersteunen. Tevens geschikt tijdens therapie bij aandoeningen aan de lagere urinewegen (FLUTD) bij katten en voor vermindering van intoleranties voor bepaalde ingredienten en/of voedingsstoffen. Deze Forza10 Urinary Active (zalmsmaak) vervangt de Sanypet Urinary Salmon. Forza10 Urinary High Dissolution (kipsmaak) vervangt de Sanypet Urinary Dynamic Action. Van beide smaken verdwijnt ook het natvoer. De http://www. medpets.

13.50 Euro

Naar de shop…

Forza10 Renal kat – 7×150 gr.

Forza10 Renal kat - 7x150 gr.

Forza10 Renal kat – 7×150 gr.

Forza10 Renal Active Feline heeft als doel de nierfunctie te ondersteunen in het geval van chronische en tijdelijke nierinsufficientie. Forza10 Renal Active Feline ondersteunt de nierfunctie dankzij het lage en toch hoogwaardige eiwitgehalte en een laag fosforgehalte. Deze speciale dubbele formule maakt het mogelijk om de hartfunctie in geval van chronische hartinsufficientie te ondersteunen en het zorgt tevens voor vermindering van intoleranties voor bepaalde ingredienten en/of voedingsstoffen. De Sanypet Renal met kipsmaak is niet vervangen door Forza10. Verder bevatten de brokken van Sanypet voorheen maïs en rijst en heeft Forza10 de rijst in dit dieet weggelaten. Indicaties: – Ondersteunt de nierfunctie in het geval van chronische of tijdelijke nierinsufficientie. – Ondersteunt de hartfunctie in het geval van een chronische hartinsufficientie. – In het geval van voedingsintolerantie voor ingredienten en/of voedingsstoffen.

13.50 Euro

Naar de shop…

Sanypet Solo Diet kat – Tonijn 32×100 gr.

Sanypet Solo Diet kat - Tonijn 32x100 gr.

Sanypet Solo Diet kat – Tonijn 32×100 gr.

Forza10 Solo Diet Tonijn voor de kat bevat alleen tonijn (100%) en is dus uitstekend inzetbaar bij voedselallergie, voedselintolerantie of als eliminatiedieet. Forza10 Solo Diet Tonijn () vervangt de Sanypet Solo Diet . In geval van eliminatiedieet adviseren wij om een koolhydraat bron erbij te bereiden (rijst, aardappel). Indicaties: – Eliminatiedieet – Bij voedselintolerantie voor ingredienten en/of voedingsstoffen – Helpt in geval van allergie de algemene voedingsallergenen te vermijden. Eigenschappen: – Unieke en zeer goed verteerbare eiwitbron (100%), uitstekende kwaliteit en grote biologische waarde. – Hoogwaardige hyperallergeen formule (bijna alleen tonijn) – Visolie is van nature rijk aan Omega3. Dit helpt celveroudering tegen te gaan en versterkt de afweer van uw kat. De omega 3-vetzuren helpen huidreacties te verminderen en dragen bij aan een betere werking van het slijmvlies van het maag-darmkanaal.

32.75 Euro

Naar de shop…