Behandeling van

Catnip,Speelgoed

Cosmic Catnip Toys – Zakje

Cosmic Catnip Toys - Zakje

Cosmic Catnip Toys – Zakje

Cosmic Catnip Toys zijn zachte speeltjes voor jouw kat en zijn gevuld met 100 procent Amerikaanse catnip. Catnip of kattenkruid heeft een stimulerende werking op katten en een sterke aantrekkingskracht. De speeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende, leuke uitvoeringen.

5.75 Euro

Naar de shop…

KONG Kat – Wrangler Scratch Mouse

KONG Kat - Wrangler Scratch Mouse

KONG Kat – Wrangler Scratch Mouse

De KONG Kat – Wrangler Scratch Mouse is een leuke speelgoedmuis voor uw kat. Het speeltje is gemaakt van touw. Hierdoor kan uw kat de nagels goed scherpen. De staart van de muis is gemaakt van zacht materiaal wat meebeweegt tijdens het spelen. Verder maakt de muis een ratelend geluid. Door de geur van het kattenkruid wordt de aandacht van de kat bij het spelen gehouden.

11.25 Euro

Naar de shop…

KONG Kat – Kickeroo Cuddler

KONG Kat - Kickeroo Cuddler

KONG Kat – Kickeroo Cuddler

De KONG Kat Kickeroo Cuddler is een interactief speeltje voor uw kat. Het speeltje is gemaakt van verschillende texturen. Hierdoor kan uw kat de nagels goed scherpen. Verder zorgen de geur van het kattenkruid en het ritselend geluid ervoor dat uw kat uitgedaagd wordt en de aandacht bij het spelen houdt.

6.25 Euro

Naar de shop…

Canadian Cat Igloo – Roze/Grijs

Canadian Cat Igloo - Roze/Grijs

Canadian Cat Igloo – Roze/Grijs

De Canadian Cat Igloo is een stijlvolle slaapplaats voor jouw kat. Gezien zijn formaat is dit mandje ook geschikt voor grote kattenrassen. Je kunt de onder- en bovenkant van de Igloo uit elkaar ritsen en op deze manier een donutvormig mandje creëren. De Canadian Cat Igloo is voorzien van een zacht knuffelig kussentje.

51.25 Euro

Naar de shop…