Behandeling van

Boeken over katten

Katten psychisch helen – KA413

Katten psychisch helen - KA413

Katten psychisch helen – KA413

Katten hebben net als mensen hun ups en downs. Maar als uw kat een down heeft, kunt u haar dan ook helpen er weer uit te komen? Katten psychisch helen helpt u bij vragen als: * Hoe uw kat te steunen als hij zich aan veranderingen moet aanpassen? * Hoe uw kat te helpen als ze moet zien om te gaan met ziekte of angst? * Wat te doen bij gedragsproblemen? * Hoe het leven wat meer vanuit het perspectief van uw huisdier te zien? Katten psychisch helen behandelt de mogelijkheden van de Bach-bloesemtherapie voor uw huisdier; legt uit hoe u de behandeling moet geven en bespreekt tevens een aantal andere natuurgeneeskundige therapieen waarbij uw kat baat kan hebben. Stefan Ball en Judy Howard zijn internationaal bekend als deskundigen in de Bach-bloesemtherapie. Beiden zijn verbonden aan het officiele Bach Centrum in Engeland en schreven verschillende boeken over deze therapie, o. Werkboek Bach-remedies.

15.95 Euro

Naar de shop…

De Maine Coon – KA677

De Maine Coon - KA677

De Maine Coon – KA677

In dit boek, de Maine Coon van auteur Cindy Schwering, lees je alles over de geschiedenis, het karakter en het uiterlijk van dit bijzondere ras. Haar eerste boek met als titel De Chihuahua rolde in 2006 van de drukpersen en was meteen een groot succes. De eerste druk was dan ook binnen een jaar uitverkocht. Inmiddels heeft zij drie hondenboeken op haar naam staan. De recensies over elke titel zijn opvallend lovend. Cindy Schwering beschikt over een vlotte pen waardoor haar boeken ‘lekker weglezen’. Andere boeken van deze schrijfster zijn de Shih Tzu. Dankzij de medewerking van verschillende fokkers, een dierenarts en een keurmeester bevat dit boek veel praktische informatie en nuttige tips.

19.25 Euro

Naar de shop…

Katten lichaamstaalgids – KA614

Katten lichaamstaalgids - KA614

Katten lichaamstaalgids – KA614

Aantal pagina’s: 208 In dit boek lees je over de meest voorkomende gedragssignalen die katten in en rond het huis, zowel bij andere katten als bij mensen, laten zien. -Ontdek wat je kat denkt met deze handige gids. -Leer de 100 meest voorkomende gedragssignalen van katten. -Begrijp hoe katten reageren op menselijk contact. -Versterk de band met je kat door zijn spanningen en angsten te interpreteren. Inhoudsopgave: Inleiding Geluiden maken Kattencontact Begroeten Kittens Angst en agressie Likken en vachtverzorging Territorium Oren Staart Het jachtinstinct De dominante kat Paren Kattenkenmerken Kattengewoonten Bijzondere rassen Register en dankbetuiging.

12.75 Euro

Naar de shop…

Begrijp uw kat – KA591

Begrijp uw kat - KA591

Begrijp uw kat – KA591

Aantal pagina’s: 144 Hebt u zich ooit afgevraagd waarom een kat ook bij de dierenarts spint of waarom hij u zijn vangsten uit de tuin blijft brengen, hoe vaak u hem ook een standje geeft? De bedoelingen van uw kat zijn niet altijd meteen te begrijpen, maar voor alles wat hij doet is er een goede reden%u2026 Alles wat u over uw kat moet begrijpen staat in dit veelomvattende handboek. Roger Tabor is auteur en presentator van de BBC-programma%u2019s Cats en Understanding Cats Ontdek 100 boeiende aspecten van de gewoonten en levensstijl van uw kat. Geef uw kat de juiste zorg en ontwikkel zo een prettige en bevredigende relatie met hem!.

19.25 Euro

Naar de shop…

Gedragsproblemen bij katten – KA427

Gedragsproblemen bij katten - KA427

Gedragsproblemen bij katten – KA427

Aantal pagina’s: 95 Katten zijn lief en aanhankelijk maar ook bijzonder eigenwijs. Een eigen wil is leuk, maar het moet niet te gek worden. Henk Lommers presenteert het populaire AVRO televisieprogramma Alle Dieren Tellen Mee en is zonder twijfel de bekendste dierenarts van Nederland. Hij weet als geen ander hoe je onhandelbare katten kunt corrigeren. Zijn tips zijn praktisch en effectief, zijn aanpak is verrassend en vriendelijk. Een aanrader voor kattenliefhebbers !! Inhoud: Inleiding De Kat Straf Gedragsproblemen als gevolg van veroudering Gedragsafwijkingen als gevolg van een ziekte of aandoening Sproeien Onzindelijkheid Agressie Het krabben aan meubels Veelvuldig miauwen Zichzelf kaal likken Eten van kamerplanten Zuigen of kauwen op textiel Speciale problemen Register.

11.95 Euro

Naar de shop…